Schablon:Babel-lang-text-mk

{{{{{1}}}|=Project:Babel/mk
|0=|9|Мајчин јазик| na oвој корисник e |8|Македонски|.|7|||=
|Овој корисник има |1|основно| знаење на |8|Македонски јазик|.|7|||=
|Овој корисник сборува |8|Македонски| на |2|среден| степен.|7|||=
|Овој корисник сборува |8|Македонски| на |3|повисок| степен.|7|||=
|Овој корисник сборува |8|Македонски| на |4|ниво на мајчин јазик|.|7|||=
|00=Овој корисник |01=0|02=не разбира|03= |04=8|05=Македонски јазик|06= (или разбира со големи тешкотии).|07=7|08=|09=|=
|||||||||||=
|90=|91=|92=|93=|94=|95=Македонски|96=Makedonski|97=|98=mk|99=Mazedonėsch|=
|{{{2}}}={{{3}}}|{{{4}}}={{{5}}}|{{{6}}}={{{7}}}|{{{8}}}={{{9}}}|=
|}}